Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα του ΙΝ.ΚΑ Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο



Πραγματοποιήθηκε σήμερα ( 10/3/2016) η Ημερίδα του ΙΝ.ΚΑ Αγίας Παρασκευής με ομιλητές την κ. Μαρία- Ναταλία Νίκου ( Νομικό Σύμβουλο ΙΝ.ΚΑ) , την κ. Μαρίνα Κόντζηλα ( Ψυχολόγο- ψυχοθεραπευτή ) και τον Οικονομολόγο Δημήτρη Γεωγλέρη .

Οι ομιλητές μετά τις τοποθετήσεις τους, είχαν καταιγισμό ερωτημάτων από τους Πολίτες σχετικά με τα Κόκκινα Δάνεια,& τον τρόπο προστασίας της Πρώτης Κατοικίας με τις νέες τροποποιητικές διατάξεις του Νόμου 3869/2010, κ. λ. π . 
Επίσης πολλές ερωτήσεις δέχθηκε και η Ψυχολόγος κ. Μαρίνα Κόντζηλα σχετικά με την οικονομική Κρίση και τα προβλήματα που δημιουργεί στα ελληνικά νοικοκυριά .
Παρών και ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος που καλωσόρισε τους ομιλητές και δήλωσε ότι τέτοιες ημερίδες τιμούν την πόλη και τους κατοίκους και θα πρέπει να γίνονται συχνότερα .
Το Δ.Σ του ΙΝ.ΚΑ Αγίας Παρασκευής δεσμεύτηκε ώστε τις επόμενες ημέρες να έχει συνάντηση μαζί με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής , προκειμένου μαζί να σχεδιάσουν κοινές δράσεις για την ολική ενημέρωση των Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Το ΙΝ.ΚΑ Αγίας Παρασκευής την επόμενη εβδομάδα θα οργανώσει αντίστοιχη ημερίδα στο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου .
Εκ του Δ.Σ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμαρτυρία των Ηλείων για την καρμανιόλα Πατρών - Πύργου .